Dječja kolica – razmislite malo prije kupnje

Otkad ste dobili slatke vijesti, počeli ste skupljati stvari koje će trebati vašoj prinovi. Odluke za vašu prvu bebu mogu izgledati neodoljivo. Vrsta kolica koja ćete koristiti za svoju bebu jedna je od najvećih odluka koju ćete morati donijeti. Kada birate između mnogih različitih vrsta dječjih kolica, jedna od prvih stvari koju treba uzeti u obzir su kvaliteta, sigurnost i cijena.

Vrlo lagana kišobran kolica su općenito jeftina. Prednost ovih kolica je što se mogu lijepo sklopiti, a mogu se spremiti gotovo svugdje. Više cijene kolica mogu značiti više karakteristika.

Značajke koje dolaze s kolicima su brojne i trebali biste znati koje su vam važne.  Putni sustav može biti vaša prednost u odnosu na obična kolica. Putni sustavi imaju držač u postolju automobila, okvir kolica za pričvršćivanje nosiljke/sigurnosne sjedalice za bebe.

Za vaše novorođenče ove su posebno dobre. Pladnjevi za igranje s mjestima za bocu ili šalicu soka dolaze na kolicima. Nadstrešnice s prozorom su ovdje, kako biste držali bebu na oku, dolaze s brojnim kolicima. Kolica su opremljena remenom za ručnu kočnicu koji se koristi s nožnom kočnicom.

Pruža malo dodatne sigurnosti sprječavajući da se kolica otkotrljaju dok ste zaustavljeni. Velika košara za pohranu ispod sjedala.

Ima mjesta za šalicu kave ili gaziranog pića, vaš mobitel, vaše ključeve itd… Sada na mnogim kolicima ručke su reverzibilne i mogu se pomicati sprijeda na stražnju stranu ili obrnuto te su podesive po visini. Kako biste spasili svoja leđa, koristite značajku podesive visine i možete vidjeti svoju bebu dok se vozi ako je potrebno pomoću reverzibilne ručke.

Objavljeno dana