Posjet New Yorku

Putovanje u New York City nije potpuno bez posjeta Kipu slobode. Dar naroda Francuske građanima Sjedinjenih Američkih Država, Kip slobode visok je 305 stopa od temelja do baklje i težak je 450.000 funti. Smješten u njujorškoj luci i simbol političke slobode i demokracije, ovaj kip posvećen 1886. morate vidjeti. Na otoku Liberty doživite uzbuđenje penjanja na ovaj povijesni spomenik.

Još jedna povijesna znamenitost New Yorka koju morate vidjeti je Empire State Building. Smješten na 350 5th Avenue, pravo uzbuđenje je zapravo na 86. katu gdje se nalazi Zvjezdarnica. Od 1931. godine ovu zvjezdarnicu posjetilo je više od 110 milijuna ljudi, a s više od 3,5 milijuna posjeta svake godine, možda biste željeli znati zašto je ovo mjesto tako fascinantno. Pokušajte doći do zgrade što je prije moguće jer se redovi brzo stvaraju i mogu biti ogromni. Pogledajte užurbani grad New York ispod na vrhu Empire State Buildinga.

Putovanje New Yorkom bez posjeta Američkom muzeju prirodne povijesti još je jedna nepotpuna avantura. U muzeju se nalaze brojni planetariji i kazališta koja će vas oduševiti i zadiviti. Kazalište Velikog praska u muzeju ponovno stvara teorijsko rođenje svemira s glavnom dvoranom svemira koji ima svoj vlastiti meteorit od 16 tona. Geološki procesi planeta Zemlje mogu se promatrati u nevjerojatnoj dvorani planeta Zemlje s velikim vulkanskim prikazom. Raznolikost muzeja je izvanredna i s više od 36 milijuna primjeraka, u rasponu od mikroskopskog organizma do najvećeg dragulja, brazilske princeze Topaz, trebat će vam više od cijelog dana da uživate u ovom nevjerojatnom remek djelu.

Turistički obilasci New Yorka također nude posjetiteljima uzbudljiv pogled na New York s tla. All-inclusive paket aranžmani s posjetom popularnim atrakcijama i dogovorenim obrocima nude iskustvo koje vrijedi probati jednom u New Yorku. Ptičiji pogled na grad nije potpun bez pogleda s tla. Posjetite Radio City Music Hall i vratite se u prošlost na nacionalnom izložbenom prostoru već više od 7 desetljeća. Metropolitan Museum of Art, Ripley’s Vjerovali ili ne! Times Square i Ground Zero Museum Workshop su sve lokacije na kojima ćete poželjeti uživati.

Objavljeno dana